Справжня українська вишнівка - це завжди смачно. Процес приготування дуже простий та навіть не потребує додавання горілки або спирту.
Все має бути природньо - з цукром та бродінням.
Для справжньої вишнівки нам потрібно:
- вишня - щоб вистачило заповнити 3-літрову банку;
- цукор - приблизно 1800 гр;
Приготування:
Вишні разом з кісточками насипаємо у трилітрову банку, але не по самий край.
Додаємо весь цукор, закриваємо банку гумовою рукавичкою та чекаємо бродіння.
Лише після того, як рукавичка впаде, зливаємо рідину в банки та закриваємо. До тих вишень, що залишились у банці додаємо воду з цукром. Потрібно розмішати на 4 літри води 1 кілограм цукру. Знов закриваємо рукавичкою для бродіння.
Як процесс бродіння завершиться, потрібно відцидіти вишнівку та змішати її з першим. Можна додати ще цукру, якщо хочеться. Натуральний продукт можна розлити по банкам та герметично закрити. Вишні викинути.
Читайте також:
Лучшее, что можно сделать с вишней: шоколадное варенье