Рецепт справжньої української вишнівки: без додавання горілки

Справжня українська вишнівка - це завжди смачно. Процес приготування дуже простий та навіть не потребує додавання горілки або спирту.

Все має бути природньо - з цукром та бродінням.

Для справжньої вишнівки нам потрібно:

  • вишня - щоб вистачило заповнити 3-літрову банку;
  • цукор - приблизно 1800 гр;

Приготування:

Вишні разом з кісточками насипаємо у трилітрову банку, але не по самий край.

Додаємо весь цукор, закриваємо банку гумовою рукавичкою та чекаємо бродіння.

Лише після того, як рукавичка впаде, зливаємо рідину в банки та закриваємо. До тих вишень, що залишились у банці додаємо воду з цукром. Потрібно розмішати на 4 літри води 1 кілограм цукру. Знов закриваємо рукавичкою для бродіння.

Як процесс бродіння завершиться, потрібно відцидіти вишнівку та змішати її з першим. Можна додати ще цукру, якщо хочеться. Натуральний продукт можна розлити по банкам та герметично закрити. Вишні викинути.

Читайте також:

Лучшее, что можно сделать с вишней: шоколадное варенье

Оладьи на кефире: рецепт с добавлением кабачков

Нельзя есть в жару: продукты, от которых следует отказаться