Консервація допоможе прикрасити будь-яку вечерю в колі сім'ї. Вона чудово підходить до будь-якого гарніру.
Є незвичайний рецепт перцю на зиму. Він поєднує в собі незвичайні інгредієнти, які здивують вас під час приготування.
Інгредієнти для консервації:
- перець червоний;
- капуста цвітна;
- виноград;
- корінь селери;
- зелень;
- морква;
- хрін.
- літр оцту;
- літр води;
- 120 гр. солі.
Як приготувати:
Потрібно вибрати зрілі перці червоного кольору. Вони мають бути правильної форми, щоб ідеально встати в банку. Промийте їх і приберіть насіння вістрям ножа.
Потім виріжте круглий отвір навколо плодоніжки, як для фарширування.
Підсоліть воду й опустіть у неї перці на хвилину. Це потрібно, щоб вони стали м'якшими.