Печінковий паштет: найшвидший рецепт

Є продукти, які простіше піти і купити в магазині. Справжні гурмани розуміють, що в рази смачніше, якщо приготувати вдома.

Так можна бути впевненим, насамперед, у якості. Це ідеально підходить до печінкового паштету. Ви завжди зможете зробити його таким, щоб він сподобався саме вашій родині. Цей рецепт максимально простий і готується дуже швидко.

Інгредієнти:

  • 600 гр. печінки;
  • 2 шт. ріпчастої цибулі;
  • 1 морква;
  • 100 гр. вершкового масла;
  • сіль, перець і олія для смаження.

Як приготувати

Печінку потрібно просушити паперовими рушниками і порізати на великі шматки.

Не залишайте плівку і жовчні міхури. Видаляйте їх одразу.

Обсмажте печінку в олії на середньому вогні. Коли підсмажиться - перекладіть у миску.

У ту саму сковорідку відправте нарізану цибулю та моркву. Прожарюйте до м'якості, а потім засмажку додайте в печінку.

Тепер потрібно змішати це все в однорідну масу. Можна блендером, а можна й м'ясорубкою. Сіль і перець - за смаком. Потім додаємо в кашу вершкове масло і перемішуємо. Паштет готовий до вживання.

Читайте також: Чи потрібно їсти супи: відповідь лікаря

Які виплати передбачені ВПО у 2023 році: список

Продавали підробку під етикетками відомих дорогих брендів: в Україні викрили незаконне виробництво "елітного" алкоголю