Холодильник не дає вічне життя продуктам: правильні терміни, список

Холодильник - один із найкорисніших пристроїв у будинку. Він дуже добре зберігає продукти. При цьому дехто думає, що холодильник дарує вічне життя всьому, що в нього потрапляє.

У кожного типу готової їжі є особливості та свої терміни придатності. Про них ми розповімо нижче.

Умови зберігання

Температура в холодильнику має бути, в середньому, 4 градуси за Цельсієм. Тільки так можна запобігти швидкісному псуванню продуктів. Якщо температура вища, тоді вона буде лише сприяти цьому процесу.

Морозильна камера теж не дарує вічне зберігання.

Якщо у вас відключили електрику, то через деякий час у холодильнику почне підвищуватися температура. І всі мікроби, які могли бути в контейнерах, почнуть розмножуватися.

Хранение в холодильнике

Терміни зберігання їжі у холодильнику

Є категорії, у яких є свої терміни зберігання:

  • м'ясо - 2 дні;
  • фарш - 1 день;
  • морепродукти - до 24 годин;
  • випічка - до 4 днів;
  • сир - 8-20 днів;
  • свіже молоко - 1 день;
  • йогурт - 1 місяць;
  • вершкове масло - до 30 днів;
  • супи - 3 дні.

У морозильній камері свинину, яловичину і птицю можна зберігати до 8 місяців, фарш - до 3 місяців, рибу - до 4 місяців.

Читайте також: Якщо не буде електрики: як зберегти продукти

Чому не приходять виплати ВПО та куди звертатися, якщо кошти довго затримуються

Українцям розповіли, хто та за яких обставин може не платити за доставку газу