Українці в захваті від печива "Кримський міст". Саме через дуже ніжну структуру воно отримало свою назву. Виріб тане в роті та добре смакує з чаєм і кавою.
Інгредієнти:
- 170 г пшеничного борошна;
- 1 яйце та ще два жовтки;
- 1 ст. л. коньяку;
- рафінована рослинна олія;
- цукрова пудра.
Як приготувати:
У глибокій мисці збийте яйця і додайте столову ложку спиртного. Коньяк використовувати необов'язково - його можна замінити горілкою, ромом або віскі.
У просіяне борошно додайте суміш і замішуйте тісто. Залишки борошна підсипайте поступово.
Тісто не має липнути до рук - це показник готовності. Коли воно стане еластичним і щільним - накрийте його зверху серветкою на півгодини.
На стільки насипте трохи борошна, щоб не прилипало. Тісто розкачуйте в найтонший пласт. Ріжте на смужки, а потім на ромби. По центру зробіть надрізи і виверніть через нього один бік.
Візьміть глибоку сковорідку і прогрівайте олію. Обсмажуйте порційно до золотистості.
Дайте печиву просохнути на паперовому рушнику. Можна прикрасити цукровою пудрою.
Читайте також: Їсти хліб і не товстіти: що треба знати