Деякі страви виходять значно смачнішими, якщо смажити інгредієнти на вершковому маслі. На жаль, є проблема - воно досить часто підгоряє, але цього можна уникнути, якщо слідувати кільком лайфхакам.
На вершковому маслі смажать:
- тонкі шматочки риби та м'яса
- м'ясо, якому не потрібна глибока прожарка
- овочі для золотистого кольору в супі
- деякі кондитерські вироби (оладки, млинці)
Лайфхак щоб не пригоріло:
- розігріваємо сковорідку
- наносимо тонкий шар звичайної олії
- потім кладемо вершкове масло
- смажимо
Пробуйте!
Читайте також: Ви завжди ставили виделки неправильно: як зберігати цей столовий прибор
З 25 жовтня по 8 листопада: на кого вплине коридор затемнень
Військові, батьки та з ВНЖ: хто може виїхати з України у 2023 році