Ніколи не пригорить: як правильно смажити на вершковому маслі

Деякі страви виходять значно смачнішими, якщо смажити інгредієнти на вершковому маслі. На жаль, є проблема - воно досить часто підгоряє, але цього можна уникнути, якщо слідувати кільком лайфхакам.

На вершковому маслі смажать:

  • тонкі шматочки риби та м'яса
  • м'ясо, якому не потрібна глибока прожарка
  • овочі для золотистого кольору в супі
  • деякі кондитерські вироби (оладки, млинці)

Лайфхак щоб не пригоріло:

  • розігріваємо сковорідку
  • наносимо тонкий шар звичайної олії
  • потім кладемо вершкове масло
  • смажимо

Пробуйте!

Читайте також: Ви завжди ставили виделки неправильно: як зберігати цей столовий прибор

З 25 жовтня по 8 листопада: на кого вплине коридор затемнень

Військові, батьки та з ВНЖ: хто може виїхати з України у 2023 році