Ви заварювали какао неправильно: у чому ваша помилка

Какао – досить популярний напій, особливо восени. Його привілеї в тому, що він не лише смачний, а й корисний. Однак не всі вміють готувати какао правильно.

Все тому, що при готуванні какао вдома - багато хто припускає одні й ті ж помилки.

Головні помилки, які псують смак какао:

Якщо заварювати какао таким чином, втрачається шоколадний смак та аромат. Крім цього, ця помилка призводить до того. що на поверхні напою з'являється неприємна плівка, а в самому какао утворюються грудки.

Деякі думають, що найвірніший спосіб заварити какао – це залити його киплячим молоком. Але цей поширений спосіб недостатньо правильний. У такому разі смак какао-бобів відкривається не до кінця.

Як правильно заварювати какао:

  • змішайте какао порошок із цукром
  • відправте суміш у сотейник і залийте гарячою водою, після чого поставте на вогонь
  • доведіть напій до кипіння і долийте в нього гаряче молоко
  • ще трохи прогрійте
  • зніміть з вогню і трохи збийте до появи пінки

Також напій можна прикрасити маршмеллоу, корицею та кардамоном.

Читайте також: Простий рецепт вечері на випадок, коли немає світла

Обман пенсіонерів через Viber: розкажіть це своїм бабусям і дідусям

Із супермаркету у віськкомат: де українцям зараз можуть вручити повістку