Якщо треба швидко та смачно перекусити, намазка на хліб стане ідеальним рішенням. Крім того, її легко можна зробити вдома всього за пару хвилин.
З цим рецептом впораються навіть ті, хто не вміє готувати.
Кулінарка Катерина Мулль поділилася рецептом корисної та простої в приготуванні намазки з тунця й плавленого сиру.
Інгредієнти:
- Консервований тунець - 1 банка;
- зелена цибуля - 1 пучок;
- плавлений сир - 50 г (можна 1 ст. л. "Філадельфії");
- сметана чи йогурт - 2 ч.л.;
- мелений перець і сіль за смаком.
Спосіб приготування:
- 1. Відкрийте тунець, злийте рідину та перекладіть його в миску.
- 2. Поріжте цибулю та додайте її до тунця.
- 3. Покладіть у миску плавлений сир і йогурт.
- 4. Додайте сіль і перець за смаком;
- 5. Перемішайте. Готово.