Роками робили це неправильно: в інтернеті обговорили правильний спосіб розбиття яєць

Омлет, яєчня та інші сніданки з яєць - цілком рутинна справа. А чи помічали ви, яким способом ви розбиваєте яйця? Це роблять усі по-різному.

У зв'язку з цим в інтернеті виникли суперечки на тему того, як правильно. Ми зібрали головні тези цих обговорень.

Не можна розбивати яйця об сковороду

  • Перша причина

Робити так не варто тому, що так краї сковороди стають брудними. Під час приготування білок прилипне до посуду. Усе це призведе до того, що вам доведеться докласти більше зусиль, щоб відтерти все прилипле. А це негативно позначиться на стані поверхні.

  • Друга причина

У сирих яйцях, цілком імовірно, можуть бути патогенні бактерії - сальмонела. Не важко здогадатися, що ні до чого хорошого вона не призведе. У момент розбиття яйця можуть бути бризки. Бактерії будуть скрізь.

  • Третя причина

Шкаралупа може потрапити на сковороду. Результат легко виправити, але все одно не приємно.

Причина все в тій же шкаралупі. Насправді, цей спосіб не такий поганий. Все одно користувачі зійшлися на тому, що він не ідеальний.

Як правильно розбивати яйця

Переглядаючи кулінарні блоги, багато хто помітив, що шефи б'ють яйце об яйце. Так немає бризок і не відлітає шкаралупа. Головне, про що треба пам'ятати - помити яйця перед приготуванням.

Читайте також: Курка залишатиметься свіжою і без холодильника: простий рецепт від відомого шеф-кухаря

Червоний Хрест підготував нову фінансову допомогу для українців: хто може отримати

Забудете про стрес назавжди: ТОП-3 заспокійливих чаї