На людський організм надзвичайно сильно впливає їжа, яку ми споживаємо. Так лікар та кандидат медичних наук Марк Гадзіян стверджує, що люди насправді сильно недооцінюють шкоду, яку наносить здоров'ю ряд не дуже корисних продуктів. Серед основних "шкідників" він виокремлює ковбасу, консерви та випічку.
Ковбаса
За словами спеціаліста, ковбаса майже на третину складається з ненатуральних інгредієнтів, які негативно впливають на організм, а в результаті і на стан здоров'я людини.
Консерви
Консерви - бомба уповільненої дії. Для подовження терміну зберігання в них додають різноманітні консерванти, які в результаті можуть підвищувати ризики серцево-судинних захворювань та навіть призводити до раку.
Марк Гадзіян також зазначив, що консерви допустимо вводити в раціон тільки як виняток. Але вони ні в якому разі не можуть бути основною складовою харчування.
Випічка
Окрему небезпеку для здоров'я людини несе біле борошно. За словами лікаря, воно містить велику кількість крохмалю і глютену, а також туди часто додають хімічний реагент, що надає борошну білосніжності.
Крім того, не несуть ніякої користі маргарин і цукор, які є незамінними інгредієнтами різноманітної випічки.