Лише одна чайна ложка - і м'ясо буде соковитим: як варити куряче філе

Зовсім скоро настане свято Нового Року. Підготовка до нього - одне з найважливіших занять господинь у грудні. 

Багато рецептів, особливо часто традиційного олів'є - мають у складі варене куряче філе. Однак цей продукт і без того часто використовується українцями в раціоні, адже куряче філе - джерело білка, користі та смаку.

Багатьом знайомо, як складно відварити куряче філе, щоб воно не стало твердим, прісним і "гумовим". І все ж - це можливо.

  • варити не довго
  • не робити вогонь занадто великим
  • розморожувати перед варінням
  • відправляти м'ясо в уже киплячу воду
  • додайте в ємність із водою одну чайну ложку лимонного соку
  • закип'ятіть воду
  • зваріть у ній філе

Наявність лимонного соку у воді збереже м'якість і соковитість філе. Хвилюватися про смак не варто - лимонний сік не вплине на смак філе.

Читайте також: Світло зникло, коли ви знімали готівку в банкоматі: як не залишитись без грошей та повернути картку

Мільйони українських біженців можуть втратити свої гроші в банках: що придумали в міністерстві економіки

ТОП-5 натуральних антидепресантів: збережуть вам нерви