Зовсім скоро настане свято Нового Року. Підготовка до нього - одне з найважливіших занять господинь у грудні.
Багато рецептів, особливо часто традиційного олів'є - мають у складі варене куряче філе. Однак цей продукт і без того часто використовується українцями в раціоні, адже куряче філе - джерело білка, користі та смаку.
Багатьом знайомо, як складно відварити куряче філе, щоб воно не стало твердим, прісним і "гумовим". І все ж - це можливо.
- варити не довго
- не робити вогонь занадто великим
- розморожувати перед варінням
- відправляти м'ясо в уже киплячу воду
- додайте в ємність із водою одну чайну ложку лимонного соку
- закип'ятіть воду
- зваріть у ній філе
Наявність лимонного соку у воді збереже м'якість і соковитість філе. Хвилюватися про смак не варто - лимонний сік не вплине на смак філе.
Читайте також: Світло зникло, коли ви знімали готівку в банкоматі: як не залишитись без грошей та повернути картку