Такого ви ще точно не їли: нереально смачний рецепт запеченого сала від відомого шеф-кухаря

Хоч твердження про те, що всі українці обожнюють сало - усього лише стереотип, проте цей продукт, безперечно, займає особливе місце в українській кухні.

Відомий шеф-кухар і блогер Євген Клопотенко поділився нереально смачним рецептом запеченого сала. Пропонуємо і вам спробувати такий незвичайний варіант до свят.

Інгредієнти:

  • шмат сала;
  • часник - 5 зубчиків;
  • паприка, перець, сіль.

Спосіб приготування

Візьміть часник, занурте кожен зубчик у сіль і нашпигуйте ними сало. На середній шматок вам знадобиться 5 зубчиків. Саме сало посоліть і обмажте паприкою й перцем. Розігрійте духовку до 200 градусів і запікайте сало 25 хвилин.

Ви повинні запекти сало. Ось взагалі без варіантів. Бо це – справжня еротика, симфонія та насолода. ... Бо те, що стоїть на наших столах, має значення. Наша їжа є відображенням нашої ментальності, - зазначив Клопотенко.

Читайте також: Не поспішайте труїти себе антибіотиками: у яких випадках можна обійтися

Kyivstar, Vodafone и lifecell переглядають ціни на свої послуги: чи зможуть українці оплачувати нові тарифи в 2023-му році

Вода - дар безцінний, але не безкоштовний: з 1 січня в Україні зростуть тарифи на водопостачання