Крабові палички, кукурудза та яблука - надзвичайно смачний мікс, який буде всім до смаку: салат "Ромашка" до новорічного столу

Чи можливо уявити Новорічні свята без застілля? Кожна господиня намагається приготувати найсмачніші та найкрасивіші страви, аби вразити гостей і близьких. Якщо ви згодні дати шанс ще чомусь, крім "Олів'є" й "Оселедця під шубою" пропонуємо вам незвичайний салат "Ромашка".

Інгредієнти:

  • консервована кукурудза - 1 банка;
  • крабові палички - 250 грн;
  • яйця - 6 шт.;
  • цибуля - 200 г;
  • твердий сир - 200 г;
  • яблуко - 2 шт;
  • оцет 9% - 2 ч. л.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • олія – 2 ст. л.;
  • петрушка;
  • майонез;
  • сіль і перець.

Спосіб приготування

Наріжте напівкільцями цибулю й заздалегідь замаринуйте, додавши до неї олію, оцет, цукор і сіль.

Відваріть яйця та розділіть 5 на білки та жовтки, а 6-те залиште для прикрашання.

Білки, сир, крабові палички й яблука натріть на крупній терці. А жовтки на мілкій.

Викладіть салат слоями на плоскій тарілці: білки, майонез, сир, майонез, цибуля, майонез, 1/2 банки кукурудзи, майонез, крабові палички, майонез, яблука, майонез, 1/2 банки кукурудзи, жовтки.

Поставте салат у холодильник на декілька годин, аби він пропитався.

Перед подачею прикрасьте зеленню, а яйце, що залишилось виріжте у вигляді квітів ромашки й теж прикрасьте ними салат. Смачного!

Читайте також: Запеклі вороги: чому суп не можна змивати в унітаз

Прогноз астролога на Новорічну ніч: що на нас усіх чекає

Швидке прощання з похміллям: лікарка розповіла чи можливо це