Пельмені не можна кидати в окріп: правила, про які ви не знали

У кожного в житті траплялося раптове бажання зварити і з'їсти пельмені. Це один із найпростіших у приготуванні напівфабрикат. Однак, як виявилося - багато хто готує його неправильно. 

Як правильно зварити пельмені

Пельмені будуть лопатися, розварюватися і злипатися, якщо їх опустити в киплячу воду. Усе тому, що заморожений напівфабрикат сам по собі сухий не пластичний. 

Для того, щоб продукт зварився як слід - опускати пельмені варто в гарячу воду, але не в окріп. У разі, якщо за звичкою дочекалися кипіння - не біда, просто додайте в окріп склянку холодної води.

Ще один спосіб варіння пельменів

Для того, щоб пельмені не розварилися і зварилися смачними - варто перед приготуванням замочити їх у воді на кілька хвилин. 

Продукт таким чином вбере певну кількість вологи, яка не дасть йому лопнути під час приготування.

Читайте також: Ці продукти занапастять ваше здоров'я через величезний вміст цукру: дієтологи радять звести споживання цих продуктів до мінімуму

Як врятувати пересолену страву: найдієвіші способи виправити ситуацію

Названо головні хитрощі, які використовують банки з кредитними картками