Десерти - одна з найулюбленіших складових прийому їжі для багатьох людей. Проте якщо ви не хочете витрачати багато часу на приготування солодких страв, завжди можна скористатись рецептом незмінної класики - вафельного торту зі згущеним молоком і горіхами.
Його приготування займає максимально мало часу, а споживання точно принесе неабияку насолоду та задоволення вам і вашим рідним.
Для приготування вам знадобляться:
- волоський горіх;
- вершкове масло;
- вафельні коржі;
- варене згущене молоко.
Як приготувати вафельний торт
1. Подрібніть горіхи до стану крихти. Це можна зробити як блендером, так і просто покласти їх у пакет і пройтись по ним, наприклад, качалкою.
2. У ємність вилийте згущене молоко й додайте розм'якшене масло. Збийте все міксером.
3. В отриманий крем додайте горіхи й перемішайте.
4. Візьміть вафельні коржі й ретельно промажте їх кремом.
5. Ви можете прикласти страву горіхами, ягодами, кокосовою стружкою тощо.
Такий торт можна їсти практично відразу, проте, якщо у вас є вільна година, його можна залишити під пресом хвилин на 40, аби він краще пропитався. Для цього покладіть на верхній корж обробну дошку й поставте банку. Після цієї процедури торт можна прикрашати й насолоджуватись його неперевершеним смаком.
Читайте також: Ідеальні млинці до Масляної: рецепт досвідчених кухарів
Ця олія шкідлива для здоров'я: ніколи не смажте на ній
Нелегальний перетин кордону у воєнний час: яка передбачена відповідальність