Зарплату обіцяють не скоро, а сім'ю потрібно чимось годувати? На щастя, щоб смачно поїсти, не потрібно купувати дорогі продукти. Страви ресторанного рівня можна приготувати вдома.
Інгредієнти
- Білокачанна капуста 500 г
- Часник 1 зубчик
- Імбир 1 шматочок
- Манка 80 г
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія 1-2 ст. ложки
Як приготувати
Промийте капусту та подрібніть її в блендері. Якщо електронного пристрою немає, можна скористатися старою м'ясорубкою. Після цього капусту потрібно трохи віджати, щоб прибрати зайву вологу.
Видавіть часник. Імбир натріть на дрібній тертці, щоб вийшла одна чайна ложка.
Змішайте всі інгредієнти і дайте їм постояти 15 хвилин. Зробіть невеликі котлетки.
Обсмажуйте на середньому вогні, поки не стануть рум'яними.