Італійська кухня відрізняється надзвичайною різноманітністю й по-праву займає важливе місце в світі кулінарії. Сьогодні вона популярна не тільки в Італії. Майже в кожній країні світу відомі неперевершені страви.
Пропонуємо вам рецепт найніжнішої пасти, від якої ви точно будете в захваті.
Незвичайний спосіб приготування цієї страви запропонувала 24-літня Софія з Лондона й паста виявилась настільки смачною, що рецепт відразу розлетівся мережею. До того ж, готується страва дуже легко й швидко.
Інгредієнти:
- оливкова олія;
- часник – 3 зубчики;
- цибулина – 1 шт (невелика);
- моцарелла до смаку;
- пармезан до смаку;
- суміш трав;
- соус для пасти на томатній основі до смаку;
- пепероні.
Спосіб приготування:
1. Спочатку відваріть пасту в солоній воді й залиште її охолоджуватися.
2. Почистіть цибулю та часник, поріжте їх і обсмажте на оливковій олії.
3. Додайте до них у сковорідку соус для пасти, тертий пармезан, частину моцарели й італійські трави.
4. Перемішуйте все доти, доки сир не розчинеться в соусі.
5. Залиште все покипіти п'ять хвилин у сковорідці й висипте туди пасту.
6. Посипте зверху моцарелою й покладіть згори папероні.
7. Накрийте кришкою й зачекайте 5 хвилин.
Готово. Надзвичайно смачна паста точно не залишить нікого байдужим.