Смачніше не знайти: як приготувати справжню італійську пасту

Італійська кухня відрізняється надзвичайною різноманітністю й по-праву займає важливе місце в світі кулінарії. Сьогодні вона популярна не тільки в Італії. Майже в кожній країні світу відомі неперевершені страви.

Пропонуємо вам рецепт найніжнішої пасти, від якої ви точно будете в захваті.

Незвичайний спосіб приготування цієї страви запропонувала 24-літня Софія з Лондона й паста виявилась настільки смачною, що рецепт  відразу розлетівся мережею. До того ж, готується страва дуже легко й швидко.

Інгредієнти:

  • оливкова олія;
  • часник – 3 зубчики;
  • цибулина – 1 шт (невелика);
  • моцарелла до смаку;
  • пармезан до смаку;
  • суміш трав;
  • соус для пасти на томатній основі до смаку;
  • пепероні.

Спосіб приготування:

1. Спочатку відваріть пасту в солоній воді й залиште її охолоджуватися.

2. Почистіть цибулю та часник, поріжте їх і обсмажте на оливковій олії.

3. Додайте до них у сковорідку соус для пасти, тертий пармезан, частину моцарели й італійські трави.

4. Перемішуйте все доти, доки сир не розчинеться в соусі.

5. Залиште все покипіти п'ять хвилин у сковорідці й висипте туди пасту.

6. Посипте зверху моцарелою й покладіть згори папероні.

7. Накрийте кришкою й зачекайте 5 хвилин.

Готово. Надзвичайно смачна паста точно не залишить нікого байдужим.