Знизити рівень цукру у крові допоможуть три простих продукти

Фото: freepik

Чим загрожує дефіцит інсуліну? Звичайно, що підвищенням рівня цукру в крові до небезпечної позначки. І щоб применшити таку ймовірність, лікарі рекомендують вживати більше будь-яких цілісних рослинних продуктів.

Так, усю їжу, яку ми споживаємо, слід розглядати не лише як окреме джерело кальцію чи білку, але й оцінювати їхню загальну харчову цінність з усіма поживними речовинами.

Рослинні продукти, які містять клітковину, відзначаються, крім усього іншого, і низьким вмістом калорій. А у випадку ризику збільшення цукру у крові, клітковина регулює рівень цукру.

Тож, які продукти допомагають знизити рівень цукру в крові?

Передусім це тофу та соєвий білок, бобові (квасоля, сочевиця, нут) та ягоди. Це продукти, які покращують рівень глюкози та "резистентність до інсуліну2.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. Якщо виникають проблеми - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Новини компаній
15:13, 4 жовтня