Сирники без манки і борошна: чи мають вони шанси на успіх

Хоча в рецептах більшості фанатів сирників фігурує звичайне пшеничне борошно, та автори кулінарних блогів запевняють: через нього страва набуває важкості. Замість борошна радять використовувати манку, або ж у якості альтернативи - вівсяне борошно.

Із цим продуктом у складі, страва обходить оригінал не тільки за смаковими, але й за корисними властивостями.

Зокрема, у вівсяному борошні міститься маса харчових волокон, вітамінів та інших мінералів, які відповідають за нормальний обмін речовин.

Складники для сирників із вівсяним борошном:

  • 300 г сиру;
  • 1 яйце;
  • 2 столові ложки цукру;
  • 0,5 склянки вівсяного борошна;
  • дрібка солі;
  • за смаком ваніль, а також олія.

Спосіб приготування аналогічний до тих, що замішані на борошні.

З якими ще видами борошна можна готувати сирники

Крім того, можна приготувати сирники із застосуванням кукурудзяного, гречаного, рисового та лляного борошна. Смак та вигляд вийдуть нічим не гірші.