Шлунку буде погано: із чим краще не поєднувати сир

Сир - це цінний і корисний продукт, який збагачує організм білками, мікроелементами та вітамінами. Однак, є продукти, поєднання сиру з якими може бути небажаним.

Для початку важливо знати, що не можна змішувати білки тваринного походження. Сир у поєднанні з рибою і м'ясом - виклик для організму. Також не варто змішувати сир із цукром. Вуглеводи і білки перетравлюються по-різному і це стає проблемою для організму.

Також не варто їсти сир із кислими продуктами, наприклад - деякими фруктами. Кислота призводить до згортання білка, після чого він практично не засвоюється і спричиняє проблеми з травленням.

Сир прекрасно поєднується з безліччю інших інгредієнтів. Один із чудових способів приготування сирної маси - це змішування сиру з горіхами. Горіхи збагачують сир білками, здоровими жирами і мікроелементами. А змішування сиру зі свіжими фруктами, як-от ягоди чи фініки, надає страві свіжості та натуральної солодкості. Це ідеальне поєднання для приготування десертів або здорових сніданків. Крім іншого, сир досить добре поєднується із зеленню і спеціями.

Новини компаній
15:13, 4 жовтня