Котлети "як у дитинстві" - це класична страва, яка досі залишається популярною серед тих, хто цінує смак та корисність. Однак, багато сучасних господинь відмовляються від її готування, не знаючи, якою смачною та легкою є ця страва. Їхньою особливістю є те, що основний інгредієнт котлет - капуста, а не фарш! Тож, якщо ви шукаєте щось смачне, ніжне та здорове, цей рецепт саме для вас.
Як приготувати котлети
Капустяні котлети, приготовані за класичним рецептом, є неймовірно апетитними та соковитими. А от їх користь для здоров'я важко переоцінити: капуста - це вітаміни та мінерали, необхідні для правильного функціонування організму.
Як приготувати капустяні котлети на власній кухні:
- нашинкуйте качан капусти на дрібні смужки та відправте в каструлю%
- залийте капусту теплим молоком та тушкуйте півгодини;
- потім додайте манку та ретельно перемішайте;
- продовжуйте готувати на мінімальному вогні протягом п'яти хвилин;
- після охолодження додайте яйця та перемішайте;
- сформуйте котлети, обваляйте в панірувальних сухарях та обсмажте до золотистої скоринки.
Отже, за допомогою цього простого рецепту ви зможете приготувати смачні й незвичайні котлети, які точно підкорять ваші смакові рецептори та забезпечать ваш організм корисними речовинами. Не соромтеся спробувати цей рецепт та порадувати свою родину смачною стравою!