Здавалося б, що може бути простіше, ніж зварити пельмені: просто висипати напівфабрикат у каструлю з водою, що нагрівається, як це зазвичай вказують на упаковці.
Крім того, всім відомо, що перед початком варіння пельменів воду слід посолити і перемішати. Проте мало хто знає про те, що попередньо слід додати у воду ще три інгредієнти.
Що додати воду перед початком варіння пельменів
Кулінари радять не поспішати відправляти пельмені в каструлю. Спочатку у воду слід додати трохи солі, а також такі прості інгредієнти:
- лавровий лист – 1-2 шт.;
- чорний перець – кілька горошин;
- ріпчаста цибуля.
Ці добавки не тільки зроблять смак страви набагато яскравішим та вишуканішим, а й перетворять просту воду на повноцінний бульйон. Завдяки цьому рецепту навіть не найякісніші магазинні полуфабрикати перетворяться на справжній кулінарний шедевр.