Скрембл - можливість урізноманітнити сніданок, якщо ви любите їсти вранці яйця. Ми розповімо, як його приготувати зі шпинатом.
Для приготування скрембла зі шпинатом вам знадобляться:
- Яйця - 4 штуки
- Свіжий шпинат - 100 г
- Молоко - 2 столові ложки
- Масло вершкове - 1 столова ложка
- Сіль - за смаком
- Перець - за смаком
У глибокій мисці збийте яйця з молоком до однорідної маси. Посоліть і поперчіть за смаком. Вимийте шпинат і обсушіть його. Якщо листя велике, поріжте його на більш дрібні частини.
На середньому вогні розігрійте сковорідку і розтопіть вершкове масло. Додайте шпинат на сковорідку й обсмажуйте його 1-2 хвилини, поки він не стане м'яким. Влийте збиті яйця на сковороду зі шпинатом.
Постійно перемішуйте яйця дерев'яною або силіконовою лопаткою, поки вони не почнуть схоплюватися. Коли яйця досягнуть бажаної консистенції (м'які та кремові), зніміть сковороду з вогню.