У холодну, гарячу чи киплячу: в яку воду кидати заморожені пельмені

Заморожені пельмені - чудовий варіант для швидкого приготування поживної та смачної страви. Однак якщо припуститися навіть, на перший погляд, незначних помилок під час варіння напівфабрикату, страву буде зіпсовано.

Зокрема, поширені помилки пов’язана з температурою води, в яку кидають заморожені пельмені.

В яку воду класти пельмені

Перша велика помилка під час варіння пельменів – класти вироби у холодну воду, після чого вмикати плиту. У результаті пельмені неминуче вийдуть злипшимися, втратять смак і соковитість.

Нерідко припускаються й іншої помилки – класти напівфабрикат в окріп, який вирує. У такому разі наслідки теж будуть поганими, оскільки через різкий перепад температур заморожене тісто може розтріскатися. Страва вийде неапетитною на вигляд та втратить виражений смак.

Тому треба запам'ятати: заморожені пельмені слід кидати в каструлю з гарячою водою, яка ще не закипіла. Приблизна температура рідини має становити 50 градусів. Дотримуючись цього правила, ви отримаєте ідеальні пельмені – соковиті, ароматні та не злиплі.

Новини компаній
16:20, 28 листопада