Шпинатні млинці: простий рецепт неймовірного сніданку

Шпинатні млинці - це оригінальна і корисна страва, яка сподобається всім любителям зелені. Вони чудово підходять для сніданку, обіду або вечері та можуть бути подані з різними начинками. Дотримуйтесь простого рецепта, щоб приготувати ці яскраві та смачні млинці.

Для приготування шпинатних млинців вам знадобляться:

  • 100 г свіжого шпинату
  • 2 яйця
  • 250 мл молока
  • 150 г борошна
  • 1 столова ложка рослинної олії
  • Щіпка солі

1. Вимийте свіжий шпинат і обсушіть його.

2. Бланшуйте листя в окропі 1-2 хвилини, потім відразу занурте в холодну воду.

3. Подрібніть шпинат у блендері до однорідної маси.

1. У мисці змішайте яйця, молоко і сіль.

2. Додайте подрібнений шпинат і рослинну олію.

3. Поступово введіть борошно, ретельно перемішуючи, щоб не було грудочок.

4. Дайте тісту постояти 15-20 хвилин.

1. Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть її невеликою кількістю олії.

2. Вилийте невелику порцію тіста на сковороду, рівномірно розподіливши його.

3. Смажте млинці по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору.

Готові шпинатні млинці можна подавати з різними начинками: сиром, кисломолочним сиром, шинкою або овочами. Вони також гарні з соусами, такими як сметана або йогурт.