
11:00, 24 липня 2022 р.
Надійне джерело
Баклажани на зиму: з додаванням аджики

Консервація - саме її зараз закривають майже у кожному домі. Готуючись до зими, радимо вам зупинити вибір саме на цьому рецепті - бакалажани в аджиці.
Це ідеальна закуска для поціновувачів гостренького. Баклажани будуть не розварені, м'якенькі, соковиті.
Інгредієнти:
- баклажани - 4 кг
- чилі - 2-4 шт - можна більше або менше;
- часник - 200 гр;
- олія - 0,5 склянки;
- оцет - 0,5 склянки;
- сіль - 2-3 ст. л.;
- цукор - 1 склянка.
Готуємо закуску покроково:
- Для початку потрібно почистити часник та перець. На великі шматочки нарізаємо баклажани.
- Блендером потрібно змелети перці та часник. Повинна бути пастоподібна масса.
- Виливаємо її у кастрюлю та додаємо оцет, олію, цукор та сіль.
- 5 хвилин варимо баклажани у кип'ятку. Потім починаємо складати їх у банки та додавати до них аджику.
- Прикриваємо кришками та стерилізуємо 20 хвилин. Закручуємо, перевертаємо. До повного охолодження.
Читайте також: Мариновані огірки з кабачками на зиму: простий рецепт – особливий смак.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Спецтема
Оголошення
14:05, 5 квітня
13:03, 27 березня
14:05, 5 квітня
13:04, 27 березня
13:03, 27 березня
live comments feed...