• Головна
  • Баклажани на зиму: з додаванням аджики
11:00, 24 липня 2022 р.
Надійне джерело

Баклажани на зиму: з додаванням аджики

Баклажани на зиму: з додаванням аджики

Консервація - саме її зараз закривають майже у кожному домі. Готуючись до зими, радимо вам зупинити вибір саме на цьому рецепті - бакалажани в аджиці.

Це ідеальна закуска для поціновувачів гостренького. Баклажани будуть не розварені, м'якенькі, соковиті.

Інгредієнти:

  • баклажани - 4 кг
  • чилі - 2-4 шт - можна більше або менше;
  • часник - 200 гр;
  • олія - 0,5 склянки;
  • оцет - 0,5 склянки;
  • сіль - 2-3 ст. л.;
  • цукор - 1 склянка.

Готуємо закуску покроково:

  • Для початку потрібно почистити часник та перець. На великі шматочки нарізаємо баклажани.
  • Блендером потрібно змелети перці та часник. Повинна бути пастоподібна масса.
  • Виливаємо її у кастрюлю та додаємо оцет, олію, цукор та сіль.
  • 5 хвилин варимо баклажани у кип'ятку. Потім починаємо складати їх у банки та додавати до них аджику.
  • Прикриваємо кришками та стерилізуємо 20 хвилин. Закручуємо, перевертаємо. До повного охолодження.

Читайте також: Мариновані огірки з кабачками на зиму: простий рецепт – особливий смак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...