• Головна
  • Рецепт пікантної закуски: кабачкові палички у сирному паніруванні
15:05, 3 серпня 2022 р.

Рецепт пікантної закуски: кабачкові палички у сирному паніруванні

Рецепт пікантної закуски: кабачкові палички у сирному паніруванні

Кабачки – універсальні овочі, які можуть будути чудовою основою для різних страв, будь то млинці, чи оладки та навіть овочевих тортів. А також з них готують заготовки на зиму у вигляді салатів, ікри та просто консервують, солять, маринують.

Кулінар Ольга Головіна поділилася в Instagram рецептами смачної закуски із кабачка зі спеціями у сирній паніровці.

Інгредієнти

• кабачки – 2 шт.;

• сир твердий - 200 г.;

• панірувальні сухарі - 6-7 ст. л.;

• яйця – 3 шт.;

• мука – 7-8 ст. л.;

• сушений часник, копчена паприка;

• сіль, перець – за смаком.

Соус: сметана, кріп, часник.

Спосіб приготування:

1. Кабачки помийте та по ріжте брусочками.

2. Посоліть та залиште на 10 хвилин.

3. Натріть сир і змішайте з панірувальними сухарями, копченою паприкою, сушеним часником і невеликою кількістю перцю.

4. Збийте яйця, окремо в тарілку на сипте борошно.

5. Паніруйте кабачки спочатку в борошні, потім в яйцях, потім у сирній паніровці.

6. Викладіть їх на лист, застелений пергаментом і випікайте 20 хвилин при 190 С. Запікайте кабачки 20 хвилин.

7. Соус: змішайте сметану із зеленою цибулею або кропом і часником.

Страва буде смачною як у гарячому, так і у холодному вигляді.

Читайте також: Індекс гречки: крупа подорожчає чи подешевшає?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #кабачки #закуска
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...