Тістечка з кабачками: ви навіть не здогадувалися, що так можна
Якщо у десерт додати кабачок - він одразу стає корисним. Тому пропонуємо вам незвичайні брауні з кабачками.
Що потрібно:
- натертий кабачок — 1,5 чашки
- вершкове масло — 0,25 чашки
- коричневий цукор — 0,75 чашки
- несолодкий какао-порошок — 2/3 чашки
- сіль – 0,25 ч. л.
- кавові гранули – 1 ст. л.
- розпушувач – 0,5 ч. л.
- яйця — 3 шт.
- ваніль – 2 ч. л.
- борошно — 0,5 скл.
- шоколадна крихта — 3/4 скл.
Окремо для глазурі:
- шоколадна крихта — 3/4 ст
густі вершки — 0,25 ст.
Приготування:
Для приготування брауні розігрійте в каструлі вершкове масло, доки вона не стане карамального кольору. Для цього вистачить до 10 хвилин на середньому вогні.
Візміть велику миску та злийте масло. Додайте цукр, какао, сіль, розчинну каву та розпушувач. Змішуйте доки не стане однорідним та дайте охолонути.
Додайте яйця та ваніль. Робіть тісто, доки воно не заблистить. Змішайте борошно, кабачки та шоколад. Влийте у форму та випікайте 25 хвилин при 180 градусах. Потім дайте охолонути.
Для приготування глазурі змішайте шоколад та густі вершки. Перекладіть у посуд для мікрохвильовки. Нагрівайте по 15 секунд до повного розчинення. Дайте охолонути та покривайте нею брауні.
Читайте також: Як зубна паста допомагає від укусів комах.