Печінковий паштет: найшвидший рецепт
Є продукти, які простіше піти і купити в магазині. Справжні гурмани розуміють, що в рази смачніше, якщо приготувати вдома.
Так можна бути впевненим, насамперед, у якості. Це ідеально підходить до печінкового паштету. Ви завжди зможете зробити його таким, щоб він сподобався саме вашій родині. Цей рецепт максимально простий і готується дуже швидко.
Інгредієнти:
- 600 гр. печінки;
- 2 шт. ріпчастої цибулі;
- 1 морква;
- 100 гр. вершкового масла;
- сіль, перець і олія для смаження.
Як приготувати
Печінку потрібно просушити паперовими рушниками і порізати на великі шматки.
Не залишайте плівку і жовчні міхури. Видаляйте їх одразу.
Обсмажте печінку в олії на середньому вогні. Коли підсмажиться - перекладіть у миску.
У ту саму сковорідку відправте нарізану цибулю та моркву. Прожарюйте до м'якості, а потім засмажку додайте в печінку.
Тепер потрібно змішати це все в однорідну масу. Можна блендером, а можна й м'ясорубкою. Сіль і перець - за смаком. Потім додаємо в кашу вершкове масло і перемішуємо. Паштет готовий до вживання.
Читайте також: Чи потрібно їсти супи: відповідь лікаря