Пельмені не можна кидати в окріп: правила, про які ви не знали
У кожного в житті траплялося раптове бажання зварити і з'їсти пельмені. Це один із найпростіших у приготуванні напівфабрикат. Однак, як виявилося - багато хто готує його неправильно.
Як правильно зварити пельмені
Пельмені будуть лопатися, розварюватися і злипатися, якщо їх опустити в киплячу воду. Усе тому, що заморожений напівфабрикат сам по собі сухий не пластичний.
Для того, щоб продукт зварився як слід - опускати пельмені варто в гарячу воду, але не в окріп. У разі, якщо за звичкою дочекалися кипіння - не біда, просто додайте в окріп склянку холодної води.
Ще один спосіб варіння пельменів
Для того, щоб пельмені не розварилися і зварилися смачними - варто перед приготуванням замочити їх у воді на кілька хвилин.
Продукт таким чином вбере певну кількість вологи, яка не дасть йому лопнути під час приготування.
Читайте також: Ці продукти занапастять ваше здоров'я через величезний вміст цукру: дієтологи радять звести споживання цих продуктів до мінімуму
Як врятувати пересолену страву: найдієвіші способи виправити ситуацію
Названо головні хитрощі, які використовують банки з кредитними картками