• Головна
  • Розлади та проблеми із серцем: кому не варто їсти кавун
13:00, 8 серпня 2023 р.

Розлади та проблеми із серцем: кому не варто їсти кавун

Розлади та проблеми із серцем: кому не варто їсти кавун

Кавун - смачна і багатьма улюблена ягода, проте їсти її можна не всім. Чому - розповімо далі.

Ягода затримує в собі велику кількість антиоксидантів, вітамінів і фолієвої кислоти та завдяки сечогінним властивостям корисна тим, хто страждає від подагри.

Крім іншого, кавун чинить жовчогінну дію, втамовує спрагу і голод і підтримує електролітний склад крові.

Кому не варто їсти кавун і чому

Кавун містить калій, а споживання великої кількості продуктів із цим елементом може призвести до серцево-судинних захворювань, сповільнення пульсу і нерегулярного серцебиття. 

Також Кавун наповнений природним цукром, його вживання може викликати стрибок цукру в крові в тих, хто страждає від діабету і підвищення рівня цукру в крові.

Крім іншого, Кавун містить багато лікопену, це зупиняє у вживанні великої кількості ягоди. Цей елемент призводить до здуття, печії, розладу травлення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кавун #користь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...