• Головна
  • Таку картоплю з неймовірно хрусткою скоринкою можна подати навіть на святковий стіл: що додати під час смаження
17:01, 16 січня

Таку картоплю з неймовірно хрусткою скоринкою можна подати навіть на святковий стіл: що додати під час смаження

Таку картоплю з неймовірно хрусткою скоринкою можна подати навіть на святковий стіл: що додати під час смаження

Смажена картопля – проста страва, яку люблять багато людей. Проте не завжди вдається отримати золотисту та хрустку скоринку, завдяки якій картопля стає неймовірно апетитною та смачною. Досягти цього можна, якщо додати один несподіваний компонент.

Оригінальним рецептом смачного гарніру, який не соромно подати навіть на святковий стіл, поділилось видання Today.ua.

Рецепт смаженої рум'яної картоплі з медом

Інгредієнти:

  • картопля – 5 шт. середнього розміру;
  • рідкий мед – 1 чайн. ложка;
  • часник – 1 зубчик;
  • вершкове масло – 30 г;
  • рослинна олія – 3 стол. ложки;
  • приправа "Прованські трави" – 1 стол. ложка;
  • сіль – за смаком.

Порядок приготування:

  • очистити та помити картоплю, нарізати на чотири частини;
  • покласти картоплю в каструлю з водою, трохи підсолити і проварити протягом 15 хвилин;
  • на пательні розтопити вершкове масло, додати олію і мед;
  • висипати картоплю в розтоплену суміш жирів та меду;
  • посипати приправою, додати сіль та подрібнений часник;
  • обсмажити на великому вогні, періодично перемішуючи;
  • зняти страву з вогню, коли утвориться рум'яна скоринка.

Перед подачею картоплю можна прикрасити свіжою зеленню.

Читайте також: 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#картопля #рецепт #картопля з медом #хрустка картопля
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...