
17:23, 11 березня 2024 р.
Надійне джерело
Вишукана французька страва лише за кілька хвилин: як приготувати ідеальне яйце пашот

Фахівці запевняють, що готувати яйця потрібно так, щоб жовток був рідким. Тільки в такому випадку продукт буде максимально корисним. Один з найкорисніших та найсмачніших варіантів приготування, який винайшли французи, - яйця пашот. В яйцях, зварених таким способом, білок виходить дуже ніжним, а жовток – рідким.
Щоб отримати ідеальну страву, варто скористатися порадами, якими поділилася в Instagram кулінарний блогер Anny, пише 5692.com.ua.
Як швидко приготувати ідеальне яйце пашот
Для правильного приготування яєць пашот потрібно:
- використовувати лише свіжі яйця з холодильнику (якщо вони не першої свіжості, то білок розпливеться в воді);
- щоб білок швидше звернувся, воду слід підсолити і додати трішки оцту;
- щоб пашот набув гарної форми, варто зробити в воді вир за допомогою ложки чи вінчика;
- перед тим, як вилити яйце в воду, краще розбити його на ситечко;
- виливати розбите яйце слід одразу з найменшої висоти.
Проваривши яйце протягом 1-2 хвилин, витягнути його за допомогою шумівки та викласти на паперовий рушник, щоб увібралася вода.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Спецтема
Оголошення
14:05, 5 квітня
14:05, 5 квітня
14:05, 5 квітня
14:05, 5 квітня
14:05, 5 квітня
live comments feed...