10:26, 15 березня 2024 р.
Надійне джерело
Три інгредієнти для вишуканого смаку: що, крім солі, додати у воду перед варінням пельменів
Здавалося б, що може бути простіше, ніж зварити пельмені: просто висипати напівфабрикат у каструлю з водою, що нагрівається, як це зазвичай вказують на упаковці.
Крім того, всім відомо, що перед початком варіння пельменів воду слід посолити і перемішати. Проте мало хто знає про те, що попередньо слід додати у воду ще три інгредієнти.
Що додати воду перед початком варіння пельменів
Кулінари радять не поспішати відправляти пельмені в каструлю. Спочатку у воду слід додати трохи солі, а також такі прості інгредієнти:
- лавровий лист – 1-2 шт.;
- чорний перець – кілька горошин;
- ріпчаста цибуля.
Ці добавки не тільки зроблять смак страви набагато яскравішим та вишуканішим, а й перетворять просту воду на повноцінний бульйон. Завдяки цьому рецепту навіть не найякісніші магазинні полуфабрикати перетворяться на справжній кулінарний шедевр.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Спецтема
Оголошення
12:35, 16 січня
14:36, 10 січня
11:18, 16 січня
54
06:45, 10 січня
20:10, 16 січня
12
live comments feed...