• Головна
  • Три інгредієнти для вишуканого смаку: що, крім солі, додати у воду перед варінням пельменів
10:26, 15 березня
Надійне джерело

Три інгредієнти для вишуканого смаку: що, крім солі, додати у воду перед варінням пельменів

Три інгредієнти для вишуканого смаку: що, крім солі, додати у воду перед варінням пельменів

Здавалося б, що може бути простіше, ніж зварити пельмені: просто висипати напівфабрикат у каструлю з водою, що нагрівається, як це зазвичай вказують на упаковці.

Крім того, всім відомо, що перед початком варіння пельменів воду слід посолити і перемішати. Проте мало хто знає про те, що попередньо слід додати у воду ще три інгредієнти.

Що додати воду перед початком варіння пельменів

Кулінари радять не поспішати відправляти пельмені в каструлю. Спочатку у воду слід додати трохи солі, а також такі прості інгредієнти:

  • лавровий лист – 1-2 шт.;
  • чорний перець – кілька горошин;
  • ріпчаста цибуля.

Ці добавки не тільки зроблять смак страви набагато яскравішим та вишуканішим, а й перетворять просту воду на повноцінний бульйон. Завдяки цьому рецепту навіть не найякісніші магазинні полуфабрикати перетворяться на справжній кулінарний шедевр.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#їжа #рецепт #пельмені
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...