20:05, 3 травня
Надійне джерело
У холодильнику чи на столі: як правильно зберігати фрукти
Фрукти - хороше джерело вітамінів і необхідних мікроелементів. Свіжість продуктів, як усім відомо, можна забезпечити за допомогою низьких температур.
Однак, незважаючи на те, що овочі, приміром, краще зберігаються в холодильнику, фрукти зі свого боку зберігаються там гірше.
Як краще зберігати фрукти
За кімнатної температури краще зберігати:
- банани;
- лимон;
- лайм;
- апельсин.
У холодильнику краще зберігати:
- яблука;
- гранат;
- виноград;
- ківі;
- манго;
- нектарин;
- персик;
- сливи;
- абрикоси.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Спецтема
Оголошення
09:21, 11 грудня
2
00:07, 11 грудня
13:17, 12 грудня
13
08:16, 13 грудня
18:38, 15 грудня
324
live comments feed...