• Головна
  • У холодильнику чи на столі: як правильно зберігати фрукти
20:05, 3 травня
Надійне джерело

У холодильнику чи на столі: як правильно зберігати фрукти

У холодильнику чи на столі: як правильно зберігати фрукти

Фрукти - хороше джерело вітамінів і необхідних мікроелементів. Свіжість продуктів, як усім відомо, можна забезпечити за допомогою низьких температур. 

Однак, незважаючи на те, що овочі, приміром, краще зберігаються в холодильнику, фрукти зі свого боку зберігаються там гірше.

Як краще зберігати фрукти

За кімнатної температури краще зберігати: 

  • банани;
  • лимон;
  • лайм;
  • апельсин.

У холодильнику краще зберігати:

  • яблука;
  • гранат;
  • виноград;
  • ківі;
  • манго;
  • нектарин;
  • персик;
  • сливи;
  • абрикоси.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#фрукти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...