• Головна
  • Серйозна шкода для здоров'я: кому не можна їсти варену кукурудзу
15:56, 11 липня 2024 р.
Надійне джерело

Серйозна шкода для здоров'я: кому не можна їсти варену кукурудзу

Серйозна шкода для здоров'я: кому не можна їсти варену кукурудзу

Багато хто влітку любить поласувати вареною кукурудзою. Крім неперевершених смакових якостей, цей продукт вражає своїми корисними властивостями.

Вживання кукурудзи сприяє нормалізації рівня цукру в крові, підтримці серця та зору, запобігає розвитку ракових пухлин. Проте деяким людям краще уникати будь-яких продуктів на основі кукурудзи, пише видання HealthDigest.

За словами медиків, у жодному разі не можна їсти кукурудзу людям із гастритом. При цьому захворюванні відбувається запалення слизової оболонки шлунку, що супроводжується такими симптомами, як розлад травлення, здуття живота та біль. У разі недотримання дієти людям із гастритом загрожують такі ускладнення, як шлункова кровотеча чи розвиток виразки.

Кукурудза входить до переліку продуктів, які заборонено вживати при гастриті. Через вміст цукрів і целюлози вона спричиняє посилення симптомів хвороби та викликає ускладнення. Через вживання цього продукту може виникнути сильний біль у животі, спазми, метеоризм.

Окрім кукурудзи, людям із гастритом не можна їсти кислі фрукти, гострі овочі та молочні продукти, червоне м’ясо, горіхи, солодку випічку, фаст-фуд, алкоголь. Ці продукти погіршують роботу слизової оболонки шлунку та ускладнюють лікування хвороби.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кукурудза #здоров'я #гастрит
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення