• Головна
  • Серйозна шкода для здоров'я: кому не можна їсти варену кукурудзу
15:56, 11 липня
Надійне джерело

Серйозна шкода для здоров'я: кому не можна їсти варену кукурудзу

Серйозна шкода для здоров'я: кому не можна їсти варену кукурудзу

Багато хто влітку любить поласувати вареною кукурудзою. Крім неперевершених смакових якостей, цей продукт вражає своїми корисними властивостями.

Вживання кукурудзи сприяє нормалізації рівня цукру в крові, підтримці серця та зору, запобігає розвитку ракових пухлин. Проте деяким людям краще уникати будь-яких продуктів на основі кукурудзи, пише видання HealthDigest.

За словами медиків, у жодному разі не можна їсти кукурудзу людям із гастритом. При цьому захворюванні відбувається запалення слизової оболонки шлунку, що супроводжується такими симптомами, як розлад травлення, здуття живота та біль. У разі недотримання дієти людям із гастритом загрожують такі ускладнення, як шлункова кровотеча чи розвиток виразки.

Кукурудза входить до переліку продуктів, які заборонено вживати при гастриті. Через вміст цукрів і целюлози вона спричиняє посилення симптомів хвороби та викликає ускладнення. Через вживання цього продукту може виникнути сильний біль у животі, спазми, метеоризм.

Окрім кукурудзи, людям із гастритом не можна їсти кислі фрукти, гострі овочі та молочні продукти, червоне м’ясо, горіхи, солодку випічку, фаст-фуд, алкоголь. Ці продукти погіршують роботу слизової оболонки шлунку та ускладнюють лікування хвороби.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кукурудза #здоров'я #гастрит
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Як покращити своє здоров'я. Поради щодо харчування та способу життя. Як позбутися шкідливих звичок. Які продукти корисні та шкідливі для здоров'я. Як упоратися зі стресом.
Оголошення
live comments feed...