• Головна
  • Рецепт ситного німецького салату всього з трьох інгредієнтів: просто, смачно та швидко
17:05, 8 листопада
Надійне джерело

Рецепт ситного німецького салату всього з трьох інгредієнтів: просто, смачно та швидко

Рецепт ситного німецького салату всього з трьох інгредієнтів: просто, смачно та швидко

Німецька кухня славиться своєю ситністю, і цей простий салат є чудовим прикладом. З усього лише трьох основних інгредієнтів можна приготувати страву, яка неодмінно стане фаворитом на вашому столі. Незважаючи на скромний набір продуктів, салат виходить настільки апетитним і насиченим, що особливо припадає до смаку чоловікам, які завжди в пошуках чогось поживного.

Інгредієнти:

  • Картопля — 5 шт. середнього розміру,
  • Солоні огірки — 5 шт. (середні),
  • Копчена ковбаса — 150 г,
  • Цибуля — 1 шт.,
  • Лимонний сік — 2 ст. ложки,
  • Сіль, чорний перець — за смаком,
  • Французька гірчиця — 1 ч. ложка,
  • Петрушка — невеликий пучок,
  • Майонез — 3 ст. ложки,
  • Олія — 2 ст. ложки.

Покроковий рецепт приготування німецького салату

Спершу потрібно відварити картоплю в мундирах (тобто неочищеною), щоб зберегти максимум корисних речовин. Коли картопля охолоне, зніміть шкірку і наріжте її кубиками середнього розміру. Нарізану картоплю перекладіть у глибоку миску. Додайте олію та лимонний сік, які додадуть картоплі легкий кислуватий присмак і допоможуть інгредієнтам краще поєднатися. Посоліть та поперчіть картоплю за смаком.

Огірки наріжте півкільцями. Їхній кислувато-солоний смак гармонійно поєднається з картоплею та ковбасою, додавши салату необхідну гостроту і свіжість.

Наріжте копчену ковбасу невеликими кубиками або соломкою. Копчений смак ковбаси зробить страву більш насиченою та ароматною. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями або дрібними кубиками, в залежності від ваших уподобань. Додавання цибулі надає салату легкої пікантності.

В окремій невеликій мисці змішайте майонез і французьку гірчицю. Гірчиця надає соусу пікантності, роблячи його ароматнішим і багатшим на смак. Добре перемішайте майонез із гірчицею до однорідної консистенції, щоб заправка була рівномірною.

До картоплі додайте огірки, ковбасу та цибулю. Дрібно наріжте петрушку та додайте її до салату. Петрушка привнесе свіжість і яскравий аромат, який гармоніює з іншими інгредієнтами. Заправте салат приготованим соусом із майонезу та гірчиці. Акуратно перемішайте всі компоненти, щоб соус рівномірно покрив кожен шматочок салату.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...