Пошук по сайту

Усього знайдено:

Новини

10:30, 11 квітня
... змийте шампунем. Результат – волосся міцніше, м’якше і швидше росте. Вітаміни – не ігноруйте Без ...
09:30, 8 квітня
... річ. Усе через те, що зими стають м’якшими, а весна — сухою й вітряною. Така погода ...
09:30, 4 квітня
... Після замочування картопля стає трохи м’якшою та насичується вологою. Але може здатися ...
11:30, 2 квітня
... калій та натуральні олії, що роблять пасма м’якшими. Що потрібно: Половинка банана (зніміть верхній ...
11:00, 1 квітня
... перевірених способів зробити взуття м’якшим і зручнішим. І що найприємніше – усе ... допомогти зробити шкіряне взуття м’якшим. Розріжте її навпіл і покладіть ... і навіть найжорсткіші черевики стануть м’якшими й комфортнішими. Спрей, фен, газета ч� ...
09:30, 31 березня
... та вазеліну – чудовий спосіб зробити губи м’якшими та візуально повнішими. Просто нанесіть суміш ...
12:30, 28 березня
... без зайвої нав'язливості. Аромат розкривається м'якше, ніж у духів: стартові ноти швидко ...
12:00, 26 березня
... брати крохмалисті сорти – вони дають м’якшу текстуру); 250 мл молока (чим жирніше, ...
14:30, 25 березня
... вона, до речі, зовсім не копійки); через м’якшу структуру сильніше гріється, що шкодить підвісці; ...
12:00, 25 березня
... Натуральні олії – лимонна, евкаліптова, гвоздична – м’якший варіант для тих, хто не любить ...
09:30, 18 березня
... його охолодженим. Кажуть, так смак м’якший. Ягоди – суперфуд для печінки Чорниця, ...
11:30, 17 березня
... залишався цілим) 1 ч. л. гірчиці (якщо хочете м’якший смак — візьміть ніжну, якщо пікантний ...
10:30, 13 березня
... емаль. А от таблетка для посудомийки працює м’якше. Що ще допомагає? Лимонна кислота, оцет або ...
12:30, 12 березня
... перевага, адже натуральні компоненти діють м’якше, не пересушують шкіру голови і можуть навіть ...
14:00, 11 березня
... Він робить структуру сала ніжнішою, м’якшою, а ще підкреслює його природний смак, додаючи ...
11:00, 11 березня
... вибір для пюре, бо вона має м’якший смак і швидше вариться. Ще один важливий ...
17:00, 8 березня
... кип’ятком. Чим довше стоїть (30-60 хв), тим м’якший і смачніший. Якщо маєте сили й терпіння ...
14:00, 6 березня
... подряпати. Коричневий або червоний – трохи м’якший, але все ще має абразивні частинки. ...
12:30, 5 березня
... помніть руками. Це допоможе зробити капусту м’якшою. Додаємо "зв’язуючі" інгредієнти. Вбийте яйце, ...
11:00, 4 березня
... і трошки приминаємо руками, щоб стала м’якшою. Крабові палички, яйця та огірок ріжемо ...
09:00, 4 березня
... діє не гірше за розчинники, але набагато м’якше для шкіри. Ось такий багатофункціональний ...
11:25, 28 лютого
... еспресо, але зробити його трохи м’якшим? Це як золота середина між коротким шотом ...
14:13, 21 лютого
... мутні смуги. Краще взяти щось м’якше, щоб не шкодувати потім. Алюміній бережемо ...
09:30, 6 лютого
... акуратно видаліть кутикулу. Шкіра стане м’якшою, а манікюр пройде набагато легше. Як бачите, ...
11:00, 2 лютого
... тканину, а й зменшують її грубість, роблячи волокна м’якшими. Це простий спосіб, що дозволить комфортно носити ...