
Перець на зиму: рецепт із виноградом, який ви ніколи не бачили

Консервація допоможе прикрасити будь-яку вечерю в колі сім'ї. Вона чудово підходить до будь-якого гарніру.
Є незвичайний рецепт перцю на зиму. Він поєднує в собі незвичайні інгредієнти, які здивують вас під час приготування.
Інгредієнти для консервації:
- перець червоний;
- капуста цвітна;
- виноград;
- корінь селери;
- зелень;
- морква;
- хрін.
Щоб зробити розсіл:
- літр оцту;
- літр води;
- 120 гр. солі.
Як приготувати:
Потрібно вибрати зрілі перці червоного кольору. Вони мають бути правильної форми, щоб ідеально встати в банку. Промийте їх і приберіть насіння вістрям ножа.
Потім виріжте круглий отвір навколо плодоніжки, як для фарширування.
Підсоліть воду й опустіть у неї перці на хвилину. Це потрібно, щоб вони стали м'якшими.

Перец на зиму
Дрібно наріжте корінь селери. Додайте в нього зелень і суцвіття цвітної капусти. Нафаршируйте цією сумішшю перець.
Покладіть їх у банки. У вільний простір покладіть грона винограду, морквину, селеру і хрін. Укладати строго отвором догори.
Зробіть маринад і залийте ним банки. Зверху можна притиснути вантажем, щоб вміст банки занурився в розсіл.
Читайте також: Як правильно готувати чай із лимоном: не просто кинути часточку в кухоль
Коли прийдуть гроші для внутрішньо переміщених осіб: умови виплат 2023 року