• Головна
  • Перець на зиму: рецепт із виноградом, який ви ніколи не бачили
10:50, 27 вересня 2022 р.
Надійне джерело

Перець на зиму: рецепт із виноградом, який ви ніколи не бачили

Перець на зиму: рецепт із виноградом, який ви ніколи не бачили

Консервація допоможе прикрасити будь-яку вечерю в колі сім'ї. Вона чудово підходить до будь-якого гарніру.

Є незвичайний рецепт перцю на зиму. Він поєднує в собі незвичайні інгредієнти, які здивують вас під час приготування.

Інгредієнти для консервації:

  • перець червоний;
  • капуста цвітна;
  • виноград;
  • корінь селери;
  • зелень;
  • морква;
  • хрін.

Щоб зробити розсіл:

  • літр оцту;
  • літр води;
  • 120 гр. солі.

Як приготувати:

Потрібно вибрати зрілі перці червоного кольору. Вони мають бути правильної форми, щоб ідеально встати в банку. Промийте їх і приберіть насіння вістрям ножа.

Потім виріжте круглий отвір навколо плодоніжки, як для фарширування.

Підсоліть воду й опустіть у неї перці на хвилину. Це потрібно, щоб вони стали м'якшими.

Перец на зиму

Перец на зиму

Дрібно наріжте корінь селери. Додайте в нього зелень і суцвіття цвітної капусти. Нафаршируйте цією сумішшю перець.

Покладіть їх у банки. У вільний простір покладіть грона винограду, морквину, селеру і хрін. Укладати строго отвором догори.

Зробіть маринад і залийте ним банки. Зверху можна притиснути вантажем, щоб вміст банки занурився в розсіл.

Читайте також: Як правильно готувати чай із лимоном: не просто кинути часточку в кухоль

Повістки можна надсилати навіть із платіжками за комуналку: що говорить адвокат про мобілізацію в Україні

Коли прийдуть гроші для внутрішньо переміщених осіб: умови виплат 2023 року

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #консервація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...