Ви заварювали какао неправильно: у чому ваша помилка
Какао – досить популярний напій, особливо восени. Його привілеї в тому, що він не лише смачний, а й корисний. Однак не всі вміють готувати какао правильно.
Все тому, що при готуванні какао вдома - багато хто припускає одні й ті ж помилки.
Головні помилки, які псують смак какао:
Засипати какао-порошок у кипляче молоко
Якщо заварювати какао таким чином, втрачається шоколадний смак та аромат. Крім цього, ця помилка призводить до того. що на поверхні напою з'являється неприємна плівка, а в самому какао утворюються грудки.
Заливати какао-порошок киплячим молоком
Деякі думають, що найвірніший спосіб заварити какао – це залити його киплячим молоком. Але цей поширений спосіб недостатньо правильний. У такому разі смак какао-бобів відкривається не до кінця.
Як правильно заварювати какао:
- змішайте какао порошок із цукром
- відправте суміш у сотейник і залийте гарячою водою, після чого поставте на вогонь
- доведіть напій до кипіння і долийте в нього гаряче молоко
- ще трохи прогрійте
- зніміть з вогню і трохи збийте до появи пінки
Також напій можна прикрасити маршмеллоу, корицею та кардамоном.
Читайте також: Простий рецепт вечері на випадок, коли немає світла
Обман пенсіонерів через Viber: розкажіть це своїм бабусям і дідусям
Із супермаркету у віськкомат: де українцям зараз можуть вручити повістку