Крабові палички, кукурудза та яблука - надзвичайно смачний мікс, який буде всім до смаку: салат "Ромашка" до новорічного столу
Чи можливо уявити Новорічні свята без застілля? Кожна господиня намагається приготувати найсмачніші та найкрасивіші страви, аби вразити гостей і близьких. Якщо ви згодні дати шанс ще чомусь, крім "Олів'є" й "Оселедця під шубою" пропонуємо вам незвичайний салат "Ромашка".
Інгредієнти:
- консервована кукурудза - 1 банка;
- крабові палички - 250 грн;
- яйця - 6 шт.;
- цибуля - 200 г;
- твердий сир - 200 г;
- яблуко - 2 шт;
- оцет 9% - 2 ч. л.;
- цукор – 1 ст. л.;
- олія – 2 ст. л.;
- петрушка;
- майонез;
- сіль і перець.
Спосіб приготування
Наріжте напівкільцями цибулю й заздалегідь замаринуйте, додавши до неї олію, оцет, цукор і сіль.
Відваріть яйця та розділіть 5 на білки та жовтки, а 6-те залиште для прикрашання.
Білки, сир, крабові палички й яблука натріть на крупній терці. А жовтки на мілкій.
Викладіть салат слоями на плоскій тарілці: білки, майонез, сир, майонез, цибуля, майонез, 1/2 банки кукурудзи, майонез, крабові палички, майонез, яблука, майонез, 1/2 банки кукурудзи, жовтки.
Поставте салат у холодильник на декілька годин, аби він пропитався.
Перед подачею прикрасьте зеленню, а яйце, що залишилось виріжте у вигляді квітів ромашки й теж прикрасьте ними салат. Смачного!
Читайте також: Запеклі вороги: чому суп не можна змивати в унітаз
Прогноз астролога на Новорічну ніч: що на нас усіх чекає
Швидке прощання з похміллям: лікарка розповіла чи можливо це