Макарони стануть ще смачнішими: простий спосіб відкрити смак звичного продукту заново
Мабуть, немає такої кухні, на якій би не можна було знайти макарони. Вони є основним інгредієнтом величезної кількості страв: як солоних, так і солодких. Проте мало хто знає, що всього одна маніпуляція з цим продуктом, може надати вашим кулінарним шедеврам абсолютно іншого неповторного смаку.
Як зробити макарони ще смачнішими?
Якщо ви хочете, щоб макарони отримали надзвичайно приємний смак, перед варінням їх можна обсмажити в сковорідці. Особливо це буде актуально для недорогого продукту. Адже бюджетні макарони більш схильні розварюватися. До того ж можуть мати не такий насичений смак, як хотілось би.
Якщо ж перед тим, як відправити макарони в каструлю, обсмажити їх на сковороді, менше шансів, що вони втратять форму, а смак може розкритися абсолютно по-новому.
Як правильно обсмажити макарони?
На перший погляд здається, що це надзвичайно простий процес. Проте до нього треба підійти з усією відповідальністю.
Нагрійте пательню та додайте туди зовсім трохи олії й шматочок вершкового масла. Коли воно розтане, всипте в сковорідку макарони.
Обсмажте їх 2 хвилини, постійно помішуючи, аби не пригоріли.
Після цього їх можна продовжити готувати в сковорідці. Залийте макарони окропом, додайте сіль і потрібні спеції. Прикрутіть вогонь і варіть, поки страва не буду готовою.
Якщо ж макарони треба додати, наприклад, у суп, можна обсмажити їх на сухій сковорідці. Таким чином ви уникнете зайвого жиру в страві.
Читайте також: Удвічі менше: в Україні урізали допомогу з безробіття
Як зберегти хліб свіжим до 3 тижнів: поради експертів
Українські банки встановили нові ліміти на зняття готівки з 1 січня