• Головна
  • Біляші з кабачка: рецепт страви з незвичайного тіста
18:00, 12 липня 2023 р.
Надійне джерело

Біляші з кабачка: рецепт страви з незвичайного тіста

Фото: Freepik

Фото: Freepik

У розпалі сезон кабачків, ціна на цей овоч невисока, а отже, зараз саме час для пошуку нових оригінальних рецептів. З кабачків можна приготувати тісто, яке стане основою для біляшів.

Інгредієнти для кабачкових біляшів:

  • Великий кабачок - 1шт;
  • Яйця - 2 шт.;
  • Борошно з твердих сортів пшениці (дурума) - 100 г;
  • Фарш із яловичини - 300 г;
  • Молоко - 100 мл;
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт;
  • Часник - 2 шт;
  • Олія рослинна -1 ст. ложка;
  • Спеції - сіль, перець мелений за смаком.

Приготування покроково

Кабачок помити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Додати трохи молі та залишити на чверть години. Цибулю та часник очистити, подрібнити та додати до яловичого фаршу. Перемішати, додати за смаком сіль і перець, обсмажити на соняшниковій олії 10-12 хвилин.

Щоб прибрати з підсмаженого фаршу надлишки жиру, викласти його на паперові рушники і злегка промокнути.

Тертий кабачок віджати, додати борошно і яйця. Якщо тісто вийшло занадто густим, можна додати кілька ложок молока. Антипригарну сковорідку прогріти, протерти дно серветкою, змоченою в рослинній олії. Викласти на сковороду трохи тіста, потім фарш і знову тісто. Смажити до появи золотистої скоринки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#їжа #кабачкове тісто #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...