Ніжна і смачна намазка для бутербродів зі звичайного масла: кулінарний шедевр за кілька хвилин
Вершкове масло є відмінною основою для приготування різних намазок. Готувати масляні намазки дуже легко, і це займає мінімум часу.
Потрібно лише приєднати кілька додаткових компонентів, перемішати і отримати оригінальну закуску, яка урізноманітніть повсякденний раціон, а також доповнить меню святкового частування.
Один з цікавих, доступних і водночас дуже простих у приготуванні варіантів - намазка з оливками та кропом. Така намазка чудово смакуватиме з тостами або багетом, каво або чаєм.
Як приготувати закусочне масло
Щоб приготовити намазку, знадобляться такі продукти:
- оливки — 12 штук;
- вершкове масло — 200 г;
- цедра лимону — 1 чайна ложка;
- лимонний сік — 2 столові ложки;
- кріп — 2-3 гілочки;
- сіль — дрібка.
Для початку потрібно витягнути масло з холодильника і зачекати, поки воно нагріється до кімнатної температури і стане м'яким.
Оливки, цедру та кріп – дрібно порізати і змішати.
Далі змішати всі додаткові інгредієнти з маслом до однорідності.
Все, закусочне масло готове. Його можна зберігати в холодильнику у скляній тарі протягом трьох тижнів.