Смак, який підкорить вас: швидкий і простий рецепт фрітатти з овочами
Знайти ідеальну страву для сімейного обіду або вечері часто може бути справжнім викликом, особливо, якщо ви прагнете чогось швидкого, ситного і смачного. У таких випадках фрітатта з овочами може стати чудовим рішенням. Адже її можна приготувати буквально за кілька хвилин із доступних продуктів. Рецептом цієї оригінальної страви поділилися на сторінці Cocinasaludablefit в Instagram.
Фрітатта є ідеальним варіантом для будь-якого прийому їжі, будь то сніданок, обід чи вечеря, а також може слугувати як прекрасна закуска для всієї родини.
Інгредієнти:
- картопля - 2 шт.;
- морква - 1 шт.;
- цибуля (червона) - 1 шт.;
- солодкий червоний перець - 1 шт.;
- яйця - 4 шт.;
- борошно - 1 склянка (100 г);
- молоко - 1 і ½ склянки (100 мл);
- сіль та перець - за смаком;
- нарізана петрушка;
- сир моцарелла - 150 г;
- олія для смаження.
Спосіб приготування
Очистіть картоплю та наріжте її соломкою або кубиками. Також наріжте моркву, цибулю та перець.
На розігріту сковорідку додайте трохи олії та обсмажте моркву, цибулю та перець до м'якості, приблизно 3-5 хвилин.
У мисці змішайте яйця, борошно, молоко, сіль та перець. Додайте обсмажені овочі та перемішайте.
Викладіть масу з овочами на підготовлену форму, змащену олією, і випікайте у попередньо розігрітій духовці при 180 градусах протягом 20-25 хвилин.
Натріть моцарелу на тертці і посипте ним фрітатту. Випікайте ще 5-10 хвилин, доки сир не розтане.
Подавайте страву гарячою.
Фрітатта з овочами - це не лише швидкий і простий спосіб насолодитися смачним обідом або вечерею, але і чудовий спосіб використати доступні продукти і порадувати всю сім'ю. Спробуйте цей рецепт вже сьогодні!