• Головна
  • Літні десерти з морозивом: прості рецепти від ТМ «Ласунка»
Новини компаній
17:06, 21 червня

Літні десерти з морозивом: прості рецепти від ТМ «Ласунка»

Новини компаній

Літо – ідеальний час для того, аби насолоджуватися смачними та освіжаючими десертами. А коли вони поєднуються з вашим улюбленим морозивом – може вийти справжнє кулінарне диво. Саме тому один з найвідоміших українських виробників морозива, компанія «Ласунка» підібрала для вас три чудові рецепти легких та смачних прохолодних десертів, що готуються швидко, а смакують неймовірно.

Фруктовий салат з медом та м'ятою

Літні десерти з морозивом: прості рецепти від ТМ «Ласунка», фото-1

Інгредієнти:

  • 300 г улюблених фруктів на ваш вибір (полуниця, персики, абрикоси, черешня)
  • 150 г ванільного морозива ТМ «Ласунка»
  • 2 ст. л лимонного соку
  • 1 ст. л меду
  • свіжа м'ята

Рецепт приготування:

  • Нарізати фрукти на невеликі шматочки та помістити велику миску.
  • У окремій маленькій мисці змішати лимонний сік, мед та свіжу м'яту.
  • Злити отриманою заправкою нарізані фрукти та обережно перемішати.

Подавати фруктовий салат порційно з кулькою ванільного морозива зверху.

Морозиво зі смаженими бананами та карамеллю

Літні десерти з морозивом: прості рецепти від ТМ «Ласунка», фото-2

Інгредієнти:

  • 2 банани
  • 150 г ванільного морозива ТМ «Ласунка»
  • 2 ст. л цукру
  • 2 ст. л води
  • дрібка меленої кориці

Рецепт приготування:

  • Очистити та нарізати банани вздовж на 3-4 шматочки.
  • Розігріти сковороду на середньому вогні, додати цукор та воду, повільно розмішувати аби утворилась карамель.
  • Додати шматочки бананів до карамелі та обсмажувати по 2-3 хвилини з кожного боку.

Подавати смажені банани з кулькою ванільного морозива. За бажанням посипати корицею.

Парфе з морозивом та ягодами

Літні десерти з морозивом: прості рецепти від ТМ «Ласунка», фото-3

Інгредієнти:

  • 300 г ванільного морозива ТМ «Ласунка»
  • 300 г ягід (полуниця, малина, смородина)
  • 1/2 склянки граноли (можна замінити на мюслі)
  • 2 ст. л меду
  • 1 ст. л лимонного соку
  • свіжа м'ята для подачі

Рецепт приготування:

  • У мисці змішайте ягоди з медом та лимонним соком. Відправте суміш у холодильник приблизно на 15-20 хвилин, щоб ягоди пустили сік.
  • У склянки для подачі викладіть шар граноли.
  • Наступним додайте шар з морозива.
  • На морозиво викладіть ягоди з медом.
  • Повторіть процес ще раз, починаючи з граноли, знову шар морозива і закінчуючи залишками ягід.
  • Прикрасьте парфе м'ятою.

Радимо скуштувати якомога швидше, аби насолодитися тією самою хрусткою та водночас м'якою текстурою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ласунка #Lasunka
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...