• Головна
  • Кукурудза буде дуже ніжною та соковитою: який секретний інгредієнт додати під час варіння
15:33, 1 липня
Надійне джерело

Кукурудза буде дуже ніжною та соковитою: який секретний інгредієнт додати під час варіння

Кукурудза буде дуже ніжною та соковитою: який секретний інгредієнт додати під час варіння

Варена кукурудза – один з найулюбленіших літніх смаколиків для багатьох людей. Її аромат асоціюється з відпочинком, пляжем, морем.

Як приготувати неймовірно смачну та ніжну варену кукурудзу вдома, розповіла Келлі Фокс у статті для Parade. Вона поділилася сімейним рецептом приготування цієї страви, який може вас здивувати.

Як зварити кукурудзу, щоб була м'яка та ніжна

У дитинстві на кухні моїх батьків був улюблений спосіб приготування кукурудзи - у суміші води та молока. Повірте мені, одного разу спробувавши, ви ніколи не повернетесь до старої доброї вареної кукурудзи, - запевняє Келлі Фокс.

За словами авторки, "молочна ванна" підсилює природну солодкість кукурудзи та надає їй більш насиченого смаку. Крім того, щоб страва вийшла ще більш ніжною, вона радить додати вершкове масло.

Як приготувати смачну кукурудзу

Рецепт дуже простий:

  • велику каструлю заповнити наполовину водою та поставити на плиту;
  • коли вода закипить, додати в неї одну склянку молока;
  • також додати несолоне вершкове масло - від 1/2 до 3/4 склянки;
  • зменшити вогонь до мінімуму та покласти в каструлю шість качанів кукурудзи;
  • варити на повільному вогні близько 15-20 хвилин.

Готовність кукурудзи можна перевірити за допомогою виделки. Якщо потрібно, час варіння слід збільшити.

Фокс наголошує, що не варто шкодувати вершкового масла. Крім того, слід за потреби доливати воду та слідкувати за часом варіння.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Кукурудза #як варити уукурудзу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...