Як правильно готувати чай із лимоном: не просто кинути часточку в кухоль
Мало хто міг подумати, що чай з лимоном потрібно ще правильно приготувати. На жаль, просто часточка лимона в чашці - це не правильно. Це найгірший варіант його приготування.
Чай з лимоном використовують для зігрівання і просто, щоб підвищити тонус організму. На жаль, багато хто робить його неправильно, втрачаючи можливість отримати максимум вітамінів.
Цедра лимона
Чай з лимоном: правильний рецепт
Найцінніше в лимоні - його цедра. На смак вона найприємніша і містить максимум вітамінів. Розумні люди відразу зрозуміють, що цедру лимона можуть обробити шкідливими речовинами. І тут є вихід:
- лимон відправте в посудину з водою приблизно на 10 хвилин;
- губкою для миття посуду, жорсткою стороною, тремо лимон;
- витираємо насухо і відправляємо в морозилку на ніч.
Уже вранці можна взяти тертку і натерти цедру. Розкласти її можна порційно, щоб було зручно додавати в чай.
Саме за такого порядку дій цедра дасть максимум вітамінів і поживних речовин. Такий спосіб є екологічно чистим і не зможе завдати шкоди організму.
Читайте також: Кориця в каві допоможе схуднути: рецепт
Стануть "другою мамою" для свого зятя: під цими знаками Зодіаку народжуються найкращі тещі